Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.05.2023 19:34 - Разсичаме гордиевия възел на Ситовския надпис и разкриваме древната му тайна! Портал между световете и измеренията, който отключваме
Автор: bezistena Категория: История   
Прочетен: 2893 Коментари: 5 Гласове:
8

Последна промяна: 16.05.2023 01:01

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Изваждаме острия меч от ножницата за да разсечем гордиевия възел в историята ни, както много историци и изледователи дефинират Ситовския надпис, и разкриваме древната му тайна!
За подложен материал ще ползваме постинга на активната и високо просветена авторитетна блогърка 
radostinalassa

Родопите са свещена планина. Свещена българска планина - Ситовския надпис

https://radostinalassa.blog.bg/history/2023/05/11/rodopite-sa-sveshtena-planina-sveshtena-bylgarska-planina-si.1867592 

Кой надпис стои като гордиев възел в българската история и чака да бъде разсечен? Елате в загадъчния свят на прочутия Ситовски Надпис.
Издълбан в студения камък, той като жарава продължава да задава своите парещи въпроси. Кой го е създал? Какво е написано? Защо сериозната наука спря да го изследва?
Артефактът се намира близо до китното родопско селце 
Ситово, само на 32 км. от Пловдив (Plovdiv). Открит е от д-р Александър Пеев, председател на Пловдивското археологическо дружество, през 1928 година.
„Открит“ е силно казано, защото Пеев е отведен там от местни дървосекачи, които искали да му покажат нещо странно в планината. А то е повече от странно.
Представете си скален масив, крепен от пет опорни камъка, единият от които най-вероятно представлява фигура на праисторическата богиня-майка, а друг е оприличаван на пясъчен часовник. Върху сравнително гладка и закътана отвесна скална повърхност, има нещо като каменна лента или „корниз” с дължина 3 м. и 40 см., и широчина около 30 см., върху която нечия ръка е издълбала знаци на непозната писменост.
Има многобройни теории за това какви са тези знаци - тракийски, готски, келтски, сармато-алански или славянски руни. Първият голям археолог, видял надписа, е унгарецът Геза Фехер, радетел на тезата за близостта между българите и маджарите, но поне на мен не ми е известно каква оценка му е дал.
През 30-те години се лансира теорията за готския или старогерманския произход на руните. Тя печели сравнителна популярност и заради тогавашния геополитически избор на България, която определя Берлин като наш бъдещ основен съюзник.
По традиция много силна е и тракийската трактовка на надписа, свързана с имена като големия ни археолог проф. Петър Детев, който всъщност първи застъпва тезата, че тракийската култура е първата голяма европейска култура. Това е академично признат учен и е проучил над 340 селищни могили и десетки хиляди артефакти.
Идеята, че надписът е тракийски, застъпва и друг голям учен - проф. Иван Венедиков, който прави аналогии с фригийски надписи в Мала Азия. На помощ на тези предположения идва и описаното от много източници покръстване на траките беси в района на Родопите - от Никита Ремесиански, и създаването на Библия Бесика. Появяват се и тезите за сармато-аланския или славянски характер на руните. И тук идва изненадата.
Изведнъж строго научният интерес към надписа стихва, а каменните знаци са обгърнати от многобройни езотерични теории и разчитания. Според разкази на местните жители, към надписа сочела и изсечена в скалите „квачка с пиленца”, която обаче била унищожена от иманяри.
Мистиката се допълва и от това, че съвсем наблизо е уникалната крепост „Щуда града” (за нея ще ви разкажа скоро), която пък въобще не е изследвана. Всъщност, един от последните наистина запалени изследователи на Ситовския надпис е пловдивският писател инж. Димитър Чиликов, който обаче е определян като ненаучен автор. Той самият, за жалост, почива през 2010 година. Едно заглавие по повод кончината му от 
Вестник Марица - Пловдив ми направи силно впечатление: „Димитър Чиликов премина през портала на Орфей”. Красива и достойна оценка за един човек, посветил живота си на този скален къс със знаци.
Защо ви разказвам тази история? Не знам дали надписът е изсечен от ръката на някой жрец на траките беси, готски, келтски воин или сармат, но знам, че ако се разходите по пътя за 
Ситово - селцето, където някои от къщите са все още с покриви от камък, чуете ромона на Ситовски Водопад и видите как от „отвисокото” надзърта древната крепост и светилище „Щуда града”, ще усетите, че Родопите са свещена планина. Свещена българска планина.
И тя ни прошепва: „Ако има възел, ще се намери и меч!”
(Снимките са от фейсбук групата 
Любители на скални светилища, скални лица и природни феномени.)

image
 
image


–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Има гордиев възел, имаме и остър меч за разсичането му – словесният меч,

image

чието острие е Свещеният шифър, който прониква във всички гордиеви възли на всички светоустройствени тайни и ги разсича/разплита необратимо!
Ето как ги разсича в общ план:

ГОРДИЕВ ВЪЗЕЛ заплетен от=заплетен от Диана и Иза Българина  
 
ОСТЪР МЕЧ от=ОСТЪР МЕТШ от=от Исуш и Матара Диана

Иза/Исуш и Матара Диана са Българските Всесилни и Всемогъщи Богове Творци и Демиурзи, Господари и Властелини на световете и Автори и Постановчици на транс епохалната експериментална екстремална риалити драматизация "Българите и човешката цивилизация" – Господ Бог Отец Исус и Великата Богиня Майка Диана, познати от последните им аватарни проявления преди 2000 години в Тракия пред Българите като Христос и Мария Магдалена, по – късно манипулирана като Богородица или Дева Мария (Богиня Диана Мария/Богиня Мадара), Родоначалниците на новоепохалната генерация на Арианите/Арии/Раи/Арийци от Българския жречески род Дуло, от който род са всички духовни водачи и лидери и интелектуалният творчески и прогресивен елит на всички народи и племена, както и изродените им реакционни управленчески и богаташки елити, от този род сме и всички тия феноменни Българи и крипто Българи със задължително начално ниво на IQ > 70 и следващите висши нива на IQ > 130 > 140..., които познаем Боговете ни и се познаем, че сме Тяхни генетични потомци с унаследени Техните характеристики – сиреч сме богове, все още с малка "б", с помощта на   

Свещения шифър, който ви разкриваме чрез Тайната на Свещения Български език

http://bezistena.blog.bg/history/2013/05/24/tainata-na-sveshteniiat-bylgarski-ezik-chast-1.1113546  

и с всички документи от нашия блог http://bezistena.blog.bg, и който Свещен шифър трябва да научите и усвоите от тези статии, за да проумеете всички други наши документи и посланията от Боговете ни за нашето Спасение! 

И  сега разсичаме конкретния гордев възел на многовековната тайна на надписа от Ситово, който пак ще ни заведе право в обятията на Авторите му!

СИТОВО=Иса и Богиня Диана 

НАДПИС от СИТОВО=НАДПИС от Иса и Богиня Диана 

Мистериозният надпис от Ситово е направен от Българските Богове и по – точно от Техните светейши служители – нашите феноменни жречески Предци, които са се подписали и обозначили в другото наименование на култовия паметник – Ситовски надпис:

СИТОВСКИ НАДПИС от=НАДПИС от Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исус

Още един документ, архивиран в това наименование, ни уведомява откъде са жреците на Българските Богове: 
 
СИТОВСКИ НАДПИС от=НАДПИС от Кан (Жреци) от Безистена

Безистенът е първосвещената Божия Сътворенческа експериментална лаборатория и развойна база на Земята, родилен дом на децата на Боговете – човеците, които са само Българите, Техен Първосвещен храм и постоянно местообиталище, Център и Команден пункт на Време – пространствения континуум и Главна врата и портал между измеренията и пространствата в Божия перманентно първопрестолен град Олимп/Импол/Иампол/Ямбол, Централен Вселенски компютър и информационен архив Акаши, Команден диспечерснки пункт за  контрол и управление на всички природни, енергийни, физически, биологични и социално – политически процеси на Земята, който храм Безистена кодиран като култовия "Храм на Соломон", е висша съкровена етносна доктрина и извечна цел №1 за намиране и завладяване от всички племена на света, и което няма да се случи, защото скоро на Безистена ще се проведат епичните събития и процеси по покаянието и побратимяването на всички династи от Дуло, сиреч на духовния елит и на всички управници и аристокрацията на всички народи и държави – събития пророкувани във притчата за Блудния син.  

Културно – информационен център "Безистен"
https://www.bezistena.com/bg/
www.facebook.com/bezistena  

https://www.youtube.com/watch?v=wJ0Y4zH9ByM&lc=Ugy2jxR680ENOQequgx4AaABAg
Гнездото на рептилите – Безистенът в Ямбол

Този мистериозен надпис, както и всички важни възлови надписи, носят задължително кодираната сакрална информация за Българските Богове!
Вижте Ги пак във всички надписи и подписи!

НАДПИС от/за=от/за Богиня Диана и Иса

ПОДПИСИ на=на Богиня Диана и Бог Иса 

ВАЖНИ НАДПИСИ от/за=от/за Бог Ежус и Богиня Диана 

МИСТЕРИОЗНИ НАДПИСИ от/за=НАДПИСИ от/за Исуз и Матара 

САКРАЛНА ИНФОРМАТСИЯ за=за Матара и Исуз Бълкарина

Надписът в Ситово е един от безбройните неизтриваеми секретни паметници, носещи сакралната информация за Българските Богове и Техния Български народ, съставени и изградени в България и по целия свят, чиято тайна по неотменимия Божи план график сега Те ни разкриват в Техния наш блог!

image

СЕКРЕТНИ ПАМЕТНИЦИ на=СЕКРЕТНИ ПАМЕТНИТСИ на=
на Богиня Мат Диана и Кристос=
на Богиня Мат Диана и Исус от Тракия  

НЕИЗТРИВАЕМИ ПАМЕТНИЦИ на=на Бог Исуз и Богиня Диана Мат Мария 

КОДИРАНА ИНФОРМАЦИЯ за=КОДИРАНА ИНФОРМАТСИЯ за=
за Иса от Тракия и Богиня Мадара
 
КОДИРАНА ИНФОРМАЦИЯ от=КОДИРАНА ИНФОРМАТСИЯ от=
от Ариани Кан (Жреци) на Иса и Богиня Матара Диана

нашите пресвяти феноменни жречески Предци, сега все Светии от Вси Светии в Божията Светейша Армия, вси Българи – познати в другото им проявление като Извънземните!

И отово Боговете ни/Извънземните ни разкриват кои са тия извънземни, които ги пишем и с главна буква – Извънземни, така страшни и стряскащи всички тайни и явни служби на нечистивите временни господари в сянка и на яве на света, и плашещи падналите духове и нисши души !      

ИЗВЪНЗЕМНИ=ИЗЪЗ В М=Изуз и Богиня Ма (Майка)  –    

Страшните и вездесъщи Извънземни са Българските Богове Демиурзи и Тяхното необятно и безбройно небесно Светейшо войнство и население, състоящо се от наши генетични предци и родители, преминали временно в Божието измерение във феноменен режим на реални и рационални действащи свръхестествени светии, и намиращи се перманентно плътно около нас и до нас в качеството им на обслужващ и поддържащ персонал на Божиите светове и на ангели хранители, ангели пазители и консилиумни екипи за потомците им, както и от Техните земни агенти –  генетичните им Б/български потомци от феноменния Божи жречески род Дуло, имплантирани сред всички човешки племена за техен Божествен феноменен духовен интелектуален творчески прогресивен елит както и за техен реакционен управленчески елит, всички главни персонажи на екстремалната Божия риалити драматизация "Б/българите и човешката цивилизация"!  

Сега тези светейши свръхестествени и реални и рационални наши предци които стоят плътно до сегашните си потомци на Земята в съседното измерение, разделени само с една едностранно прозрачна и пропусклива енергийна ципа, ни разкриват тайната на надписа от Ситово в подготовка на земните си потомци за епичните събития на скорошното събиране на световете,

ЕПИЧНИ СЪБИТИЯ от=от Бог Исуш и Богиня 

като ни въвеждат в темата с краткия овертюрен филм

https://www.youtube.com/watch?v=ijCLVzFa4PU

Загадките на Родопа- Ситовски надпис/The mysteries of the Rhodope Mountains Bulgaria

image

image

От този филм ви обръщаме внимание да разгледате внимателно структурата на мегалита и разсъждавате как така аджеба природата е подредила панелите и елементите му все едно майсторска човешка ръка ги е редила по конструктивни чертежи!

ОБРЪЩАМЕ ВНИМАНИЕ върху=върху Бог Ешуа и Богиня Матара  

АДЖЕБА=Ежуа и Богиня Диана

като сваляме временната маскировъчна наметка на турцизъм на тази сакрална Българска дума и понятие за подчертаване на недоумение, съмнение и учудване: всъщност, наистина, чудно.

НЕДОУМЕНИЕ за=за Ма (Богиня Майка) Диана 

СЪМНЕНИЕ за=за Иза и Ма (Богиня Майка)

УЧУДВАНЕ за=за Ешуа и Богиня Диана 

НАИСТИНА са=с Иса и Диана 

ЧУДНО=Ешуа и Диана

Ето и тайната на турцизмите в Българския език, които не са турски думи, а са прекрасни Български жречески кодировъчни словосъчетания съставени по методиката на Свещения шифър от първоразрядни имена и титули на Българските Богове по Тяхната свещена Матрица, на които съставителите им са придали и легализирали ориенталско звучене за комуфлаж за дълговековно съхранение в режим на жестокото юдео/ферисейко турство робство:

ТУРЦИЗМИ от/за=ТУРТСИЗМИ от/за=от/за Исуз и Матара Диана

ТУРСКИ ДУМИ съставени от=съставени от Кан (Жреци)  на Иса и Матара Диана 

МАТРИТСА от имена и титули на=от имена и титули на Матара Диана и Иса 

Ето майсторският кетап и диплома на майсторската ръка, сякаш редила мегалитните панели: 

МАЙСТОРСКА РЪКА на=РЪКА на Кан (Жреци) на Исус и Матара

МАЙСТОРСКА РЪКА на=
на Ариани Кан (Жреци) на Ма (Богинята Майка) и Кристос=
на Ариани Кан (Жреци) на Ма (Богинята Майка) и Исус от Тракия – 
 
интересно става с тези мегалити и с редилата ги майсторска ръка на природата, нали!

След този анонс ще направим синергитичен екип с известния и нашумял блогър и изследовател на старини и мистерии в България и по света ютубърът The Clashers – Слави Панайотов и неговият тематичен филм

https://www.youtube.com/watch?v=GKOFZ8Dtvs8
Хилядолетна тайна, скрита в Родопите! - Мистериите на България

под егидата и методическото ръководство на Светейши историци и археолози

СИНЕРГИТИЧЕН ЕКИП от=СИНЕРГИТИТШЕН ЕКИП от=
ЕКИП от Диана и Гристош=
ЕКИП от Диана и Исуш от Трагия

ИЗВЕСТЕН БЛОГЕР от=от Богиня Диана и Исуз Българина

ИЗВЕСТЕН БЛОГЕР от=Българин от Безистена 

Ето каква информация са вложили от Горе в думите на Клашера, че "надписът от Ситово има объркваща история":

надпсисът ИМА ОБЪРКВАЩА ИСТОРИЯ за=
надпсисът е за Богиня Матара и Бог Кристош=
надпсисът е за Богиня Матара и Бог Ешус от Тракия

Посланието на "бакалската" табела "Еврейското дюкянче" ни съобщава каква стока за душата и телата се продава безплатно на това светилище и кои я продават/даряват:

ЕВРЕЙСКОТО ДЮКЯНЧЕ на=
на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Кристош=
на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Исуш от Тракия

СТОКА продавана от=продавана от Кан (Жреци) на Иса и Диана 

Водещият ни съобщава със съжаление, че надписът е бил на неизвестен език и писменост и затова няма аналог по света, като го просвещаваме и насърчаваме да познае за пореден път свещения Божи Български жречески език!

НЕИЗВЕСТЕН ЕЗИК на/за=ЕЗИК на/за Богиня Диана и Исуз 

НЕИЗВЕСТЕН ЕЗИК от=ЕЗИК от Безистена 

Тази неизвестна писменост и въобще всички известни и неизвестни писмености по света са дело на Българските Богове и Техните Български жречески потомци! 
Ето безапелационният докумен за това, който получихме от Божията канцелария:

ПИСМЕНОСТИ от=от Исус и Богиня Ма (Майка) Диана 

Разсекретените послания в другите две предположения за Ситовския надпис, че "Надписът е тракийска форма на писменост" и че "Траките се считат за безписмен народ", ни съобщават какви са траките и каква е цялата им култура и цивилизация!

ТРАКИЙСКАТА ФОРМА НА ПИСМЕНОСТ е=
ПИСМЕНОСТ на Кан (Жреци) на Иса от Тракия и Богиня Матара 

ТРАКИТЕ са БЕЗПИСМЕН НАРОД на=
ТРАКИТЕ са на Бог Исуз и Богиня Мадара

Още за тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни  биороботи – андроиди, произведени по метафизичните формули и алхимични рецепти и материали по технологията, описана в глава 2 от Битие на Светото писание, ние ви запознхме в постингите ни     

Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по парковете и покривите в София, Пловдив и Варна! От кои сте вие? Част1
http://bezistena.blog.bg/history/2015/07/07/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-p.1374518     
Нашествието на извънземните и роботите на залез Слънце по могилите и светилищата на Тракия! Къде отнесоха пръстта за Адам и Ева от могилата в Кабиле? Част 2
http://bezistena.blog.bg/regionalni/2015/07/09/nashestvieto-na-izvynzemnite-i-robotite-na-zalez-slynce-po-m.1374965 ,

а в постинга ни 

Няма Тракийска култура – тя е Българска! Джинавис Пенджерите – мистериозните агенти и телепортационни портали на Извънземните, които ни разкриват тайните си

https://bezistena.blog.bg/history/2021/02/27/.1721816

направихме пълна културно – цивилизационна рентгненова снимка и дисекция на траките и цивилизацията им, и пасаж от който ви предлагаме:

...Затова ние въвеждаме със санкцията на Боговете ни новите термини и фундаментални правила в тематиката "Българи – Траки" при изследването на Българската история, които постулати са истинските:
 
Българите не са траки и траките не са Българи, 

а параметрите и характеристиките на Българи и траки са документирани по горните два постинга за генезиса на човечеството.


* Българите са феноменните майстори – алхимици и метафици,

помагали на Боговете ни за производството на тракийските синтетични човекоподобни биороботи, впоследствие техни Духовни водачи, надзорници и обгрижвачи, култиватори и цивилизатори и техен интелектуален имплант.


Няма тракийски език – 

има Български сътворенчески език, от който са производни всички до един човешки езици, дадени от Българите на тракийските племена за тяхно културно развитие и очовековечаване. 


Няма тракийска писменост

има Българска жреческа писменост, диференцирана и преекспонирана за всички човешки писмености по технологията и правилата на Свещения шифър на Свещения Български език върху Матрицата от Божиите имена, титули и характеристики, и дарени тези писмености както за ползване от всички тракийски племена, заселили целия свят, така и да бъдат непробиваеми неизтриваеми непреходни трезори – съкровищници за съхранение и пренос на засекретената Свещена Българска история и информация, която сега по обратен път ръзсекретяваме с помощта на същият този кодиращ Свещен шифър!


Няма никаква тракийска духовна култура!  

Абсолютно прави са историците – антиБългари и заговорници срещу нас, които твърдят упорито, че траките са били бездуховни и безкултурни племена!
Траките наистина са били бездуховни и безкултурни племена навремето, защото духовни и културни са били само Българите – жреческата аристократична каста на всички тракийски племена, които единствено са можели да творят и градят духовност и култура!
Твърдението на учените,че тракийските племена са били бездуховни и безкултурни е абсолютно верно и важи с пълна сила за началния етап на култивирането на всички тракийски племена без изключение, и в най – голяма степен за емблематичните тракийски племена, върху които Българските жреци са полагали най – големи усилия и грижи с Любов да ги очовечават – евреи, (състоящи се от израелтяни и юдеи), гърци (данаи=юдеи) и тюрки, като за жалост резултатите за тия три тракийски племена никак не са добри в сравнение с култивирането на другите синтетични тракийски племена !

Затова пак казваме и подчертаваме:


Няма абсолютно никаква тракийска духовна култура – има само Българска духовна култура, творена от Българските феноменни жреци в Тракия за тракийските племена!

 
Отчаяната съпротива на българските анти – Български учени да отричат и да не признават висшата духовна и материална култура в Тракия, визирайки тракийските племена като субекти на тази култура, както и да продължават абсурдно да твърдят, че Българите сме диви безкултурни азиатски монголоидни племена дошляци – навлеци на Бълканите през 7 век, е за да не се допусне Познанието в което ви просвещаваме – а именно, че Българите сме първичното автохтонно население на Тракия и на цялата Земя въобще, и ние сме Божествената феноменна каста, носители на цялата духовна и материална култура и цивилизация за тракийски племена, които са Български генно – инженерен синтетичен продукт, с който Българите са заселили цялата планета и са ги култивирали и обгрижвали на место от тогава до сега чрез Българският жречески елит, саможертвено имплантиран във всяко тракийско племе за негов духовен интелектуален творчески прогресивен и управленчески елит – комплексна културна цивилицационна база и надстройка, плод на които са всички съвременни народи, култури и цивилизации на Земята!

* Няма никакви тракийски народни песни, хора и танци, няма никакъв тракийски фолклор 
има само Български народни песни, хора и танци и фолклор в различни географски етнографски райони, чрез които Българните са оцелявали и се зареждали и въздигали  през вековете и с които са обучавали и възпитавали тракийските племена от био – роботи по време на дълго хилядолетния трансепохален процес по тяхното очовечяване и култивиране 

* Няма никаква древна тракийска митология и легенди – 
има само 
древна Бълтарска митология и легенди, които са откраднати от данайо=юдеите=гърците 

* Няма никакви древно тракийски традиции – 
има само древно Български традиции

Няма никакви златни тракийски съкровища!
Има само Български златни съкровища, произведени в Тракия от Българските Жреци, фалшифицирани по – късно като древно азиатски и древно гръцки !

Няма тракийска материална култура!
Всичко построено в материалния свят в Тракия – мегалитното инженерно строителство и архитектурното храмово и сградово строителство, е с индекс Българско и производствен щемпъл и марка "Произведено от Българи"!
Монументалното великанско мегалитно светилищно строителство в Тракия е налице над земята, прикрито като "природни геоложки феномени", а архитектурното сградово, храмово и обществено жилищно строителство и наследство е фалшифицирано като "римско" или е унищожено и превърнато в строителни материали и киреч, като е съхранено само останалото скрито под земята, (примерно основи на сгради и фундаменти) което сега нашите светейши Ръководители Отгоре изкарват с ускорени темпове наяве, а ние разсекретяваме строителните му документи, както в този случай:

РИМСКИ СГРАДИ от=
от Кан (Жреци) на Мария и Грисдос=
от Кан (Жреци) на Мария и Исус от Драгия (Тракия)

РИМСКО НАСЛЕДСТВО от=НАСЛЕДСТВО от Кан (Жреци) от Иса и Мария 

РИМСКО НАСЛЕДСТВО от=от Кан (Жреци) и Саре (Царе) от Дуло от Богиня Мат и Исус

ОСНОВИ НА СГРАДИ=Бог Грисдос=Бог Исус от Драгия

ФУНДАМЕНТ=Богиня Мат Диана

*
 Няма тракийски мегалитни скални светилища и тракийска мегалитна култура 
има Български мегалитни скални светилища, построени от Българските жреци инженери – енергетици в Тракия и в концентрична експанзия на мегалитното строителство, започнало от Тракия, разпостранени към целия свят! 

* Няма тракийско езичество!
Има само Българско свещено езичество, което е Познание на Българските Богове и живот по Техните правила и закони и феноменни Божествени практики и технологии!

*
 Няма тракийски жреци и тракийски мистерии –
има Български жреци на тракийските племена и Български мистерии. 

ТРАКИЙСКИТЕ ЖРЕЦИ са=са 
Кан (Жреци) и Царе на Траките от Исуж и Диана 

МИСТЕРИИ=Иса и Матара

ТРАКИЙСКИ МИСТЕРИИ на=
на Кан (Жреци) на Матара и Кристос=
на 
Кан (Жреци) на Матара и Исус от Тракия 

Констатацията, която правят напоследък официалните съвременни учени археолози и историци, че  тракийските мистерии, изкуства и култура въобще са присъщи единствено само за аристокрацията на траките, е абсолютно вярна, но е непълна и манипулационно некоректна, защото крие, че точно тази тракийска аристокрация са Българската жреческа каста и общество, които жреци единствено са авторите и производителите на цялата тракийска материална и духовна култура, която пак повтаряме и подчертаваме изрично – е Българска!

АРИСТОКРАЦИЯ=Кан (Жреци) и Царе от Рода на Иса 

АРИСТОКРАЦИЯ=Царе на Иса от Тракия

АРИСТОКРАЦИЯ=Царе на Траки на Иса 

ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА на=на Кан (Жреци) на Траки от Ямбол –
тъй като вече сме ви разкрили, че сакралната етимология на думата, понятието и термина племе е елементарна анаграмна производна от Ямбол 

ЯМБОЛ=БЛЯМО=Плямо=Племе,

защото в Ямбол е сътворенческата експериментална лаборатория и производствена база за създаването и производството на всички човешки племена

––––
––––


И така обобщаваме:

Не е съществувала никаква тракийска духовна и материална култура и цивилизация – има Българска постсътворенческа духовна и материална култура и цивилизация в Тракия, с която са изградени и развити всички култури и цивилизации по света, започвайки от Тракия!

Ето автентичните документи за това:

ТРАКИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса от Тракия

ТРАКИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Траки на Иса –

това е цивилизация на Жреците на траките, които траки са всички човешки племена в света, създадени в Тракия от Боговете – Демиурзи и чрез Жреците – Българите са разселени и култивирани и цивилизовани по целия свят в дълъг многохилядолетен цивилизационен еволюционен процес, та до сега.

ШУМЕРСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Исуш и Мария

МЕСОПОТАМСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Исус и Богиня Мама Диана

ЕГИПЕТСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Богиня Диана и Иса

ИНДИЙСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Диана и Иса

АЗИАТСКИ ЦИВИЛИЗАЦИИ=ЦИВИЛИЗАЦИИ на Кан (Жреци) на Диана и Исуз

АЗИАТСКИ ЦИВИЛИЗАЦИИ=ЦИВИЛИЗАЦИИ на Кан (Жреци) на Дионисиуз

РИМСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса и Мария

ГРЪТСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Иса от Трагия

ИНДИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан ( Жреци) на Диана и Иса 

Обобщено заключение:

Всички цивилизации по света са цивилизационен продукт на Българската цивилизация!

 
Сещате ли се за още някоя пропусната древна цивилизация на Земята, да разсекретим и нейните документи? 

А, ето – цялата земна цивилизация!

ЦЯЛАТА ЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ТСЯЛАТА ЗЕМНА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=
ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Дуло от Исуз и Мат 

Остана и най – първата, най – древната, сътворенческата – Българската цивилизация !

БЪЛГАРСКАТА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Българи Кан (Жреци) на Диана и Иса 

Дори и да напуснем пределите на Майката Земя и потърсим цивилизация на Марс, там отново ще ни посрещнат с отворени обятия Българските Жреци – Светии, радостни и щастливи, че след толкова дълго чакане техните потомци най – после ги откриха!

МАРСИАНСКА ЦИВИЛИЗАЦИЯ=ЦИВИЛИЗАЦИЯ на Кан (Жреци) на Мария и Исус

Щели да ходят НАСА и Илон Мъск с ръкети на Марс!

МАРС=Мария и Иса

Ще ходят, ама на куково лято!
Нито на Марс, нито на Венера, нито на Луната, нито в Космоса са били и няма да бъдат нито американци, нито руснаци, нито китайци!
Вижте последните ни два предни постинга за епохалните космически лъжи на американците и руснаците. 

Ей тези истини за Божественото цивилизационно величие и статут на Българите ги пише във всички откраднати древни Български документи, които заговорниците срещу Българите отмъкнаха от България, унищожиха и скриха, от това най – се плашеха да не научим и се познаем, че сме Божиите генетични потомци с Божествени феноменни способности, и че светът е бил на Българите и пак ще бъде по наследственото ни Бащино и Майчино право и обещаното ни от Тях!

Обаче ние вече познахме, че сме Божиите деца!

НИЕ СМЕ БОЖИИТЕ ДЕЦА от=ДЕЦА от Богиня Мат и Исуж 

Познахме се и въвеждаме в употреба отново вярната терминология за обозначение на тракийската, която е Българската, култура и цивилизация!

––––– край на пасажа
––––––––––––––––––
––––––––––––––––––

След тези безапелационни документи от Божията канцелария за Българския генезис и статут на Тракийската и на всички други цивилизации по света, ще ви направим поредната демонстрация на феноменните материални достижения на Българската цивилизация и строителния гений на Българските жреци, застроили България и цялата планета с мегалитната светилищна енергийна система и инфрастуктура, състояща се от различни по конструкция, големина и вид свръх технологични мулти функционални скални съоръжения, на които Българските жреци са произвеждали духовни и материални блага и са творили чудеса, места за среща и комуникация с Българските Богове и светейшите им служители от Вси Светии – нашите генетични предци, портали за преход между пространствата и времената и опериране във Време – пространствения континуум.
Скалният мегалитен комплекс край Ситово е едно от безбройните такива локални мегалитни светилищни съоръжения, част от Единната Българска Световна енергийна система и инфраструктура за поддържане на комфортни условия на живот на Земята и творене на чудеса на тях .
Входящата и пускова операционна парола е сакралната етимология на Ситово и всички други разсекретени допълнителни съпроводителни документи от техническия паспорт на светилището, които ви разкрихме по – горе.  

Защо няма интерес от страна на официалните археолози и историци към Ситовския надпис и още повече и най – малко към мегалитния скален комплекс, за който и за непосветените е видимо и ясно, че е светилище/капище и още повече че проличава и за нетренираното око и непосветен ум неговия изкуствен архитектурно – строителен характер?

НЯМА/ИМА ИНТЕРЕС към=към Иса и Матара 

ВИДИМО И ЯСНО за=за Богиня Ма (Майка) Диана и Иса 

КАПИЩЕ (светилище) на=КАПИШТЕ на=на Ешуа и Бокиня Диана 

КАПИЩЕ (светилище)=КАПИШТЕ на=
Кая (скала, скално светилище) на Ешуа и Богиня Диана 

КАПИЩЕ (светилище) на=КАПИШТЕ на=
Кан (Жреци) на Ешуа и Богиня Диана

Ами няма интерес, защото дори и да не изнасят информация по тази тема или я неглежират и фалшифицират, има голяма вероятност и опасност за заговорниците срещу Българите и цензурите и фалшификаторите на Българската сакрална история и феноменна мегалитна светилищна култура много други неказионни изследователи и най – вече езотирици и пси – енергетици като нашия екип да започнат да се интересуват и ровичкат из светилищния коплекс, и активирайки се и синергитично просвещавайки се и надстройвайки се и изкачващи се на все по – високи стъпала и нива на Познанието, да започнат да разкриват истината за комплекса, както прави сега нашият екип в свещена взаимно надграждаща синергитична комбинация с изследователите и авторите на тези тематични филми и публикации!
Ето затова и мястото, и надписа, и другото светилищно място, което авторите на филма посетиха, тънат в забвение и затова не знаем нищо за тях, а археолозите и историците заедно с геолозите манипулатори дефинират тези скали и всички други от този Божествен раздел като "Природни геоложки феномени", за да ги скрият временно от нищите очи и непосветени сетива и неактивирани феномени на феноменните Българи!

Отваряме Душите, очите и сетивата ви!

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара 

ЕСТЕСТВЕНИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Бог Исус и Богиня Мат Диана

Гледайте инженерно – архитектурните и строителни характеристики на отделните технически елементи и строителни редове и конструкции на светилищата, и се просвещавайте, феноменни Българи, и познайте нашето непреходно енергийно светилищно духовно и материално феноменно Божие наследство, не сътворено, а построено от Предците ни – жреци, и замаскирано и нихилирано от заговорниците срещу Българите!

ПОСТРОЕНИ от=от Ариани на Иса и Богиня Диана 

image
 
image 

image

image

image
 
image

image

image

image

image

Крепоста Щутград  

Познахте ли вече сакралната етимология на крепостите и на самата крепост Щут града?!

КРЕПОСТ на=на Бог Иса от Тракия

КРЕПОСТ=Тракия на Бог Иса 

КРЕПОСТ построена от=построена от Ариани Кан (Жреци) от Иса и Богиня Диана 

ЩУТ=.....?

ЩУТ ГАРТ на=на ....?

И още един филм на чудомаене за същността и тайната на Ситовския над пис и светилище:

https://www.youtube.com/watch?v=AcbFC6glVdg

с. Ситово

Кметският наместник твърди мечтателно, че има заровено старо имане на скалата, пък учените казвали, че няма нищо ценно на това място.

Нека заедно да извадим и осветим заровеното имане!

ЗАРОВЕНО ИМАНЕ от=от Бог Иза и Мария

ИМА ЗАРОВЕНО СТАРО ИМАНЕ на=на Исуз и Богиня Матара Мария 

И от констатацията, че няма нищо ценно, да направим Божието богатство безценно!

НЯМА НИЩО ЦЕННО за=НЯМА НИШТО ТСЕННО за=за Ешус и Мат Диана 

БЕЗЦЕНО богатство на=БЕЗТСЕННО богатство на=богатство на Богиня Диана и Исуз

БЕЗЦЕНО богатство от=БЕЗТСЕННО богатство от=богатство от Безистена

Задължително ще питаме, като знаеме отговорите, защо казионни учени и независими изследователи не виждат Боговете и Извънземните около скалата със Ситовския надпис, ами са се вторачили в самия надпис какво пишело на него!
Ами пише всичко това, което ви разкриваме в този постинг!

image

12:50 мин

И най – близко до Истината Чие е това светилище, на пук на всякакми дипломирани и хабилитирани учени, светила и изследователи, е кметският наместник на Ситово Димитър Насков, който задължително е генетичен потомък на жреците, управлявали някога от Земята, а сега от съседното измерение, тези светилищни комплекси, следователно Димитър е генетичен потомък на Боговете ни Исус и Майка Диана!
Ето родовото му досие: 

ДИМИТЪР от=от ДИ МИТЪР=от Диана Матара 

НАСКОВ=Кан (Жрец) на Бог Иса 

ДИМИТЪР НАСКОВ=Кан (Жрец) от Иса и Богиня Матара Диана 

НАМЕСТНИК на=на Иса и Майка Диана 

След 14:20 мин. Димитър разказва, че е имало порта на Орфей с арка и три обърнати надолу пирамиди, през които можели да преминават в другите светове само специални хора.
Разсекретена тази информация ни съобщава кои са можели да преминават през портите и преградите на Време – пространствения континуум и пропускателните пароли за тях:

АРКА за преминаване на=за преминаване на Ариани Кан (Жреци)

ПОРТА С АРКА И ТРИ ОБЪРНАТИ НАДОЛУ ПИРАМИДИ за=
за Ариани Братя от Рода Дуло на Бог Иса от Тракия и Богиня Мадара

порта за Жреците Ариани от Бялото Всемирно Братство от рода Дуло на Българските Богове, които са специалните хора, преминаващи в другите светове

СПЕЦИАЛНИ ХОРА=СПЕТСИАЛНИ ХОРА=
Българи от Богиня Диана и Исус=
Българи от Безистена 

ДРУГИ СВЕТОВЕ на=
на Бог Иса и Богиня Диана от Аргадия (приказната страна Аркадия)=
на Бог Иса и Богиня Диана от Драгия (Тракия)

А че Орфей/Орфеус е Българският Господ Бог Отец Исус Творецът, знаете от други наши документи:

ОРФЕУС=ОСУ ФЕР=Иса Вер (Змей)
като по – надолу ще видите Змейската зооморфна характеристика на Боговете ни 

В 15:15 мин. кметът/жрец каза, "имам сведения, че езотериците са измерили много висока енергия на светилището – 72 Q, като призна, че не му е ясно какво означава това, и понеже на езотериците също не им е ясно, ще ги просветим сега: 

72 Q=СЕДЕМДЕСЕТ И ДВЕ КВ=Кая (скала, светилище) на Тати Исус и Богиня Мат Диана  

ИМАМЕ СВЕДЕНИЯ за=за Иса и Богиня Мама Диана 

ЕЗОТЕРИЦИ=Ариани от Диана и Исуз=Ариани от Дионисиуз

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––
–––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Даваме ви тайната и входящата пускова оперативна парола на Щутград със страховитите скали от аматьорското филмче от 4 части 

https://www.youtube.com/watch?v=T7hxJC4pA6I

Светилището Щутград 1

ЩУТ=Ешуа и Диана

ЩУТГРАД=ГРАД (светилище) на Ешуа и Диана 

ЩУТГРАД светилище на=светилище на Диана и Ешуа от Трагия (Тракия)

СТРАХОВИТИ СКАЛИ на=СКАЛИ на Иса от Трахия и Богиня Диана 

Наблюдавайте отделните енергийни строителни панели и конструкцията на светилищните постройки и съоръжения и проумявайте тяхния изкуствен архитектурно – строителен инженерен характер.

image
 
image 
image 

https://www.youtube.com/watch?v=Wi19etfBsic

Светилището Щутград 2
image 

Сфинкс като на Хеопсовата пирамида.

Знаейки категорично вече от нашите и на много други просветени Български изследователи документи, че цялата феноменна Шумерска египетска цивилизация, е на 100% Българско дело, лесно ще познаем на Кой е кръстена Пирамидата на Хеопс и Сфинкса!  

ХЕОПС=ПОХ ЕС=Бох Еса

ПИРАМИДА на ХЕОПС=на Богиня Мадара и Бох Еса

СФИНКС=ФК СИС=Бок Исус 

ЕГИПЕТ=Богиня Диана 

ШУМЕР=ШУ МЕР=Ешуа и Мария 
 
https://www.youtube.com/watch?v=JTHtxl9OuYc
Светилището Щутград 3
 image

Демонстрация на величествен строеж на "вълшебния творец майката природа", която няма да може да нареди и за милиарди години тези строителни конструкции, дори и да преобръща постоянно Земята като кубчето на Рубик, както ни будалкаха досега фалшификаторите на сакралната Българска световна история, ако не ги нареди внимателно вълшебната ръка и феноменният ум на Българските жреци!

image

Скалите светилища покрай които според авторът на филма, жреците са хвърчали и пътя към другото измерение, което е вярно!

ЖРЕЦИТЕ СА ХВЪРЧАЛИ=ЖРЕЦИТЕ СА ХВЪРТШАЛИ=
ЖРЕЦИТЕ на Диана и Ешуз Бълхарина

ПЪТ към ДРУГОТО ИЗМЕРЕНИЕ към=към Богиня Мадара Диана и Иза от Трагия (Тракия)

image

Костенурката 

КОСТЕНУРКАТА=Кая (скално светилище) на Диана и Иса от Тракия

https://www.youtube.com/watch?v=oTvtPtWZRCQ
Светилището Щутград  4

image

Хълм светилище на Слънцето, на върха на кето виждате работната оперативна площадка на жреците – оператори, изградена от тях от огромни 30 – 40 тонни енергийни панели

Най – древният Български езически космогонен макрокосмически символ на Господ Бог Отец Исус Демиургът – Слънцето,

СЛЪНЦЕ=Исус Ел (Змия, Змей)

който е синкретизиран с Неговия зооморфен животински херметичен рептилски символ от Древно Българския календар – Ел (Змия), Змей, Ламя, Дракон и всички 12 рептилски синонима на Българските Богове, преминал в сакрална херметична хералдическа символика на Божиите генетични потомци – Българските жреци от рода Дуло,

image

чиито безбройни кланови разклонения съхранени читави или изродени са имплантирани и преплетени във всички духовни водачи и светли прогресивни елити и гении на всички племена, и съответно в реакционните им аристократични и управленчески елити

image

image
 
Отвесните скали с асансьор към подземния храм 

ОТВЕСНИ СКАЛИ построени от=построени от Кан (Жреци) от Дуло на Бог Исус

ПОДЗЕМЕН ХРАМ на=ХРАМ на Иза и Богиня Ма (Майка) Диана 

image

Междинен коплекс с църквата Свети Димитър на върха

МЕЖДИНЕН комплекс на=комплекс на Ежуа и Ма (Богиня Майка) Диана 

Кой/коя е Свети Димитър ви припомняме в 

Метаморфозите на елитна култова агентка на Извънземните, маскирала се и подвизававаща се векове наред неразкрита като Свети Димитър!
https://bezistena.blog.bg/history/2018/10/26/metamorfozite-na-elitna-kultova-agentka-na-izvynzemnite-mask.1632567
 
image

Светилищният комплекс на Луната с отвесните скали и черквата Свети Никола на върха

Луната е най – древният Български езически макрокосмически символ на Българската Велика Майка Богиня Диана

image 

image

Пещерата с патката

ПЕШТЕРА С ПАТКА светилище на=
светилище на Богиня Диана и Бог Кристош=
светилище на Богиня Диана и Бог Ишус от Тракия 

ПЕЩЕРА С ПАТКА=Кая (скално светилище) на Ариани от Бог Ишус и Богиня Диана 

Пак от същият автор и пси – езотерик и изследовател Венцеслав Неофитов е още един кратък репортаж от друга величествена мегалитна светилищна каскада

image

https://www.youtube.com/watch?v=xT8DnjeyOxg

Около Боров камък

който ще изследваме в друг постинг заедно с него и с други Български търсачи на Истината за България и сакралното ѝ мегалитно Божествено богатство и наследство! 

––––––––––––
––––––––––––
От неуспешните опити да разгадаят тайната на ситовския надпис и светилището от стартовия ни постинг, ще разсекретим няколко възлови послания от следния пасаж:
 
"Идеята, че надписът е тракийски, застъпва и друг голям учен - проф. Иван Венедиков, който прави аналогии с фригийски надписи в Мала Азия. На помощ на тези предположения идва и описаното от много източници покръстване на траките беси в района на Родопите - от Никита Ремесиански, и създаването на Библия Бесика. Появяват се и тезите за сармато-аланския или славянски характер на руните. И тук идва изненадата.
Изведнъж строго научният интерес към надписа стихва, а каменните знаци са обгърнати от многобройни езотерични теории и разчитания."

ИДЕЯ от=от Диана 

ФРИГИЙСКИ НАДПИСИ от=от Ариани Кан (Жреци) на Бог Исус и Богиня Диана 

АЗИЯ=ИЗАЯ=Иза

НА ПОМОЩ ИДВАТ=Бог Ешуа и Богиня Мат Диана 

племе БЕСИ от=племе от Бог Иса 

РЕМЕСИАНСКИ=Кан (Жрец) на Исус и Мария 

БИБЛИЯ БЕСИКА за=БИБЛИЯ за Бок Иса 

И тайната на елитното тракийско племе Сармати:

САРМАТИ от=от Иса и Матара 

ИДВАТ ИЗНЕНАДИ=ИДВАТ Иза и Диана 

СТРОГ НАУЧЕН ИНТЕРЕС към=СТРОГ НАУТШЕН ИНТЕРЕС към=
ИНТЕРЕС към Диана и Гристош=
ИНТЕРЕС към Диана и Исуш от Трагия

И още един интересен материал за Ситовския надпис:

Ситово - повелителят на Родопските тайни
https://plovdivnow.bg/plovdiv/sitovo-poveliteliat-rodopskite-taini-snimki-31711

Името Щутград идвало от крепост с наименование Щуда града, която е била отбелязана в стари австрийски карти, което преведено значи "непревземяема крепост"

НЕПРЕВЗЕМАЕМА КРЕПОСТ на=КРЕПОСТ на Бог Иза и Богиня Ма (Майка) Мария 

Легендите разказват, че по хълмовете има много "нишани" за заровени съкровища. 
В последните години местността е позната като "врата към космоса".
Изследвания са показали, че местността има силна енергия и че тракийските шамани са осъществявали връзка с други светове на тези светилища. 

НИШАНИ от/за=от/за Иша

ВРАТА към КОСМОСА=към Исус и Бокиня Матара

ШАМАНИ от=от Ешуа и Ма (Богиня Майка) 

Село Ситово несъмнено е едно невероятно красиво село в сърцето на Родопите, скрило в себе си легенди и хилядолетни тайни.

ТАЙНИ за=за ТИЙАН=за Тиана=за Диана  

НЕВЕРОЯТНО КРАСИВО СЕЛО на=на Ариани от Богиня Диана и Исус Бълкарина

И още информация и прекрасни снимки на мегалитните съоражения в ситовските комплекси вижте в постинга


СИТОВСКИЯТ НАДПИС
https://planinitenabulgaria.blog.bg/regionalni/2019/11/19/sitovskiiat-nadpis.1683315?reply=5269629

Предлагаме ви няколко снимки на прекрасните "природни геоложки феномени" на Ситовския надпис, заснети от 
planinitenabulgaria сякаш да ни демонстрират чие дело са тези "естествени" скални феномени, дефинирани от официалана археологическа и геологическа науки като "Природни геоложки феномени"!

ЕСТЕСТВЕНИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Бог Исус и Богиня Мат Диана 

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара 

image

ЕСТЕСТВЕНИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Бог Исус и Богиня Мат Диана 

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ 
построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара 

image

ЕСТЕСТВЕНИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Бог Исус и Богиня Мат Диана 

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара 

image

ЕСТЕСТВЕНИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Бог Исус и Богиня Мат Диана 

ПРИРОДНИ ГЕОЛОЖКИ ФЕНОМЕНИ построени от=
построени от Българи Кан (Жреци) на Ежуа и Богиня Мадара  

Изкуствено построени скални мегалитни светилища за връзка с Българските Богове и изпросване от тях не само на всяка глътка въздух и всеки следващ миг живот още, не само за получаване на духовни и материални блага и творене на чудеса на тях и изцеляване на всички болести, но и за придобиване на обещаните ни екстри и промоции от Боговете ни – Безсмъртието и Вечният Живот във Вечна младост!

БЕЗСМЪРТИЕ с=с Исуз и Богиня Матара 

ВЕЧЕН ЖИВОТ с=с Бог Ежуш и Богиня Диана 

ВЕТШНА МЛАДОСТ с=МЛАДОСТ с Богиня Диана и Ешуа 

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––
екип на bezistena в синергитичен екип с radostinalassa, planinitenabulgaria, Слави Клашъра, кмета на Ситово, Венцеслав Неофитов и Светии, строители и оператори на светилищния комплекс край Ситово
––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

ИСД с Любов и песни!












Гласувай:
8


Вълнообразно


1. bezistena - Мария Магдалена и Исус ви обичат! ...
14.05.2023 19:50
Мария Магдалена и Исус ви обичат!
Няма да публикуваме и отговаряме на анонимни и скверни автори, на несъществени и безстойностни елементарни коментари, защото каузата ни е свещена и не търпи анонимност или оскверняване и времето на Последните времена е малко!
Блогът, статиите и екипът ни са под егидата и закрилата на Святият Дух и затова Неговата протекция и сакралната духовна материя носят непредвидими автомоторни енергийни последици за злоумишлени и неразумни безБожни и бездуховни хулители и сквернители, поради което ви съветваме искрено и настойчиво да не почерняте неразумно и безумно кармата на генеалогията си!
Даряваме ви с Любов и Жива Вода в изобилие – пийте, жадни Души, от безкрайния и неизчерпаем живото даряващ извор и елате с Любов!
Бъдете благословени!
Исус и Мария ви обичат!
цитирай
2. leonleonovpom2 - Здравей, Адаш!
14.05.2023 20:18
Поздравления за титаничния ти труд!
Разбира се, за около половин час е абсурдно да дам категорично мнение, ще го прегледам отново
Засега се ограничих с разузнаване на писмените знаци Според мен те са тракийски, виждал съм фригийски, и те ясно показват базиса на Българската азбука, създадена по- късно Ясно се вижда старобългарското у, латинското ве и така нататък....
За мен тези знаци ясно демонстрират връзката между траки и Българи, която някои яростно отричат, незнайно защо?
Името Българин според мен означава красив!
Има латинска дума, явно на тази база, повлияна от гръцкия-ПУЛХЕР Означава красив, прекрасен!

Бъди благословен, Адаш!
цитирай
3. bezistena - Благодаря за хубавите думи и благословението, Адаш!
14.05.2023 21:19
leonleonovpom2 написа:
Поздравления за титаничния ти труд!
Разбира се, за около половин час е абсурдно да дам категорично мнение, ще го прегледам отново
Засега се ограничих с разузнаване на писмените знаци Според мен те са тракийски, виждал съм фригийски, и те ясно показват базиса на Българската азбука, създадена по- късно Ясно се вижда старобългарското у, латинското ве и така нататък....
За мен тези знаци ясно демонстрират връзката между траки и Българи, която някои яростно отричат, незнайно защо?
Името Българин според мен означава красив!
Има латинска дума, явно на тази база, повлияна от гръцкия-ПУЛХЕР Означава красив, прекрасен!

Бъди благословен, Адаш!


–––––––––––––––––––––
Разбира се, че връзката между траки и Българи е постсътворенческа, вечна, категорична, неразривна и безапелационна, като културно – цивилизационната посока е от Божествените висини на Българските Божии потомци към тракийските племена, състоящи се от синтетични човекоподобни биороботи, които Българите култивират и цивилизоват – очовечават вече епохи наред!
Бъди благословен и ти, Адаш, като от твое име насърчаваме Българите да пишат като нас всичко Българско с главна буква"Б" и се благославят като нас!
цитирай
4. paf222 - ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА създадени от...
15.05.2023 09:44
ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА създадени от=създадени от Кан(Жреци) на Ма(Богиня Майка) Диана и Иса Българина Поредното доказателство кой са създателите на синтетчните човекоподобни биороботи-андроиди. Ние Българите истинските деца на Българските Богове и наши родители Татко Исус и Майка Диана който безкрайно много ни обичат и скоро като съберат измеренията ще са до нас вечно и видимо постоянно вече. Благословени да са всички посветени и просветени Българи.

цитирай
5. bezistena - ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА създадени от...
15.05.2023 14:08
paf222 написа:
ТРАКИЙСКИ ПЛЕМЕНА създадени от=създадени от Кан(Жреци) на Ма(Богиня Майка) Диана и Иса Българина

Поредното доказателство кои са създателите на синтетчните човекоподобни биороботи-андроиди.
Ние Българите истинските деца на Българските Богове и наши родители Татко Исус и Майка Диана Които безкрайно много ни обичат и скоро като съберат измеренията ще са до нас вечно и видимо постоянно вече.
Благословени да са всички посветени и просветени Българи.


Благословен си, феноменен Павле, кръщелник и генетичен потомък на Свети Павел (първородният новоепохален син на Исус и Мария Магдалена, който е Кан и Цар Авитохол/33 – 333/, който е и всички т. нар. "Римски императори" от Нерон до Диоклициан включително, който е и Свети Трифон Зарезан, който е Сеячът на Божието генетично семе сред всички племена на света от култовата евангелска притча "Семето и сеяча", който е още и граф Сен Жермен)!

Ще направя само едно допълнение към анонсовия документ от твоята пламенна прокламация, в смисъл че Тракийските племена са култивирани и цивилизовани от Българските жреци, а са създадени/изработени от алхимични материали от Боговете Демиурзи за да бъдат роботи/андроиди – слуги на Божиите генетични деца – Българите.
Бъди благословен, Павле, любимо Божие познало се дете!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: bezistena
Категория: История
Прочетен: 7674601
Постинги: 1789
Коментари: 3511
Гласове: 44103
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол
1. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 1
2. ТАЙНАТА НА СВЕЩЕНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК-част 2
3. СВЕТИ И ОБИЧАЙ
4. ВЪЛШЕБНИКЪТ
5. Кои ме спасиха от мъртвото вълнение на ХАРМАНИТЕ!
6. БОГИНЯТА МАЙКА
7. ДРЕВНИЯТ БЪЛГАРСКИ ЕЗИК
8. - НЕПОЗНАТИТЕ БЪЛГАРСКИ ПЛАНИНИ - 3
9. ИЗМАМАТА,НАРЕЧЕНА ВИЗАНТИЯ
10. ЦАРЯТ НА СЛАВАТА
11. БУРОВ:Не изоставяйте Родината си!
12. Сайта на Роден Край™
13. ИСТИНСКАТА БЪЛГАРСКА ИСТОРИЯ - ЕДНА СМАЙВАЩА КАРТА, КОЯТО ЩЕ РАЗСЪРДИ МНОЗИНА! СПАРОТОК,
14. ИДВАЙТЕ СИ...
15. БЪЛГАРИЯ ВИНАГИ ЩЕ БЪДЕ!
16. Езотеричен сайт.Инженер открива БГ топоними по цял свят
17. Българин с Боговдъхновено слово и перо!
18. Пада лъжата за дивашкия ориенталски вид на Българите
19. Епохалната фалшификация ДРЕВНОГРЪЦКА КУЛТУРА И ЦИВИЛИЗАЦИЯ е 100%открадната Трако-Българска
20. Писмо от бъдещето към Българите !
21. Декларация за геноцид над Българите
22. Земя свещена, Българска, богата - ти Райско кътче .
23. БЪЛГАРИТЕ СА НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИ
24. Хитринки за стартиране на клиповете vbox7 и You Tube
25. Обръщение към администраторите на блога
26. Малко полезност за блогърите по отношение на вграждането на графични обекти в блог.бг В МОМЕНТА!
27. Любовно Писмо от Бог
28. Неизвестната цивилизация и мистериозните строители на мистичните великански мегалити в Далечния Изток на Русия, плашещи заговорниците срещу Българите
29. Историята на мартеничката за измислената лястовичка и скритите мегалитни светилища на "извънземните" Българи от мошениците братя Златарски.част 2
30. За всички феноменни Български лингва археолози:излезте от тресавището на официалната първосигнална десакрализирана опростачена етимология!