Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2017 21:52 - Новата книга на Путин "Преторианс" - Фил Бътлър
Автор: zahariada Категория: Политика   
Прочетен: 3680 Коментари: 1 Гласове:
-9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
  Новата книга на Путин "Преторианс" - Фил Бътлър

Фил Бътлър ни е дал книга, чието време е дошло. "Преторианците на Путин" е един вид обратна "Империя отвръща на удара" - епична битка, където много от джедаите са просто обикновени хора без светлинна сабя между тях.

от  Джим У. Дийн, управляващ редактор  - 30 октомври 2017 г. 1 949 image

Войната в цифровите медии е насочена към нас

... от Джим У. Дийн , редактор на VT

Фил Бътлър ни е дал книга, чието време е дошло.  " Преторианците на Путин "  е един вид обратна "Империя отвръща на удара" - епична битка, където много от джедаите са просто обикновени хора без светлинна сабя между тях.

Той е събрал група от "независими социални медии" и журналисти, които са били маркирани като руски троли, за да не следват корпоративните медии за американско-руското геополитическо напрежение.

imageКупи книга на Amazon.com

Демонизирането на противника е стара игра, преподавана в курс 101 по връзки с обществеността. Изследванията на фокус групи потвърдиха, че ако липсват знания за някой от фактите, обществеността ще има склонност да вярва в предполагаемата жертва само от принадлежност, тъй като те биха искали хората да им повярват, когато са обвинени.

Партията, нападнала отново, без да знае нищо за спора, се смята за съмнителна в отричането си, защото ако е виновен, това би било очаквано.

Сега се намираме в международна медийна война, в която могъщите се опитват да се защитят от излагането на своите фалшиви новини чрез офанзива на алтернативните медии, като отделят стари и растящи независими журналистически звезди за специално лечение като демонизират своето послание, ако не и техния характер.

Нашият автор г-н Бътлър обяснява как журналисти, които са оспорили нападението на Запада срещу политически и икономически нововъзникващи Русия, са атакувани като руски тролове, а не защото Русия е военна заплаха, както се твърди, а защото няма да приеме мястото на големите западни сили би искал да го назначи, това на кооперативна колония на Запада.

imageКнигата на Фил вече е номер три в журналистическата секция на Kindle

Путин не само блокира този опит, но и спаси руската икономика до степента, в която се превърна в основен търговски партньор с ЕС, където се радваше на търговски излишък с Москва в обхвата от 110 милиарда долара годишно, който покриваше по-голямата част от руския език в ЕС внос на енергия, много за двете.

Дори бившият президент Джордж У. Буш изигра връзката си с приятеля си Владимир Путин в годините след 9-11.

Фил Бътлър беше уникално подходящ да напише тази книга не само за огъня в корема, но и поради това, че е бил ранен предприемач на платформи за социални медии и експерт на PR анализатор. Той е гледал социалните медии да се превърнат в нулева цифра на днешната борба за сърцата и умовете на влиятелната интернет аудитория.

В първата си книга той е избрал шепа други, които са били на предната линия на тази битка, за да споделят своя опит с вас. Ние сме в решаващ момент в тази цифрова епоха, защото виждаме събирането на облаците бури, за да се премахнат несъгласните възгледи, особено тези, които най-умело разкриват корупцията в медиите.

Това е битката за граждански права на генерацията на цифрови медии, където журналистите са насочени към регистрация като виртуални агенти на врага. Всички ние трябва да се борим, докато все още е законно да го правим.




Гласувай:
3



Спечели и ти от своя блог!
1. alhimik1 - И отново ще подскажа...
10.11.2017 11:04
лош превод...което обезсмисля четенето като новинка. ;)
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: zahariada
Категория: Политика
Прочетен: 39740813
Постинги: 21940
Коментари: 21633
Гласове: 31017
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031