Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.11.2015 21:41 - РАЗКРИВАНЕТО: Войната за истината – статия на Дейвид Уилкок от 25 ноември 2015
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 5623 Коментари: 0 Гласове:
7


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

РАЗКРИВАНЕТО: Войната за истината – статия на Дейвид Уилкок от 25 ноември 2015


Резюме

(В цялата статия Дейвид Уилкок привежда десетки, дори стотици линкове към статии и видеоматериали в подкрепа на своите твърдения.)

Най-малко шест различни инсайдерски източника ни казват, че Алиансът е постигнал голямо решение: най-после са се споразумели да придвижат напред Разкриването.

Алиансът включва болшинството от
CIA и от Пентагона, както и Русия, Китай, Германия, избраното правителство на Великобритания и Франция, както и много други.

Разкриването включва публикуване на огромно количество класифицирана информация, която ще промени всичко, което сме смятали, че знаем за света днес.

Това може да включва някакъв вид официално съобщение, в не толкова далечно бъдеще, че извънземни интелигентни цивилизации посещават Земята.

Средносрочна инициатива вече е задействана, докато по-дългосрочните инициативи за това колко много да ни кажат и кога, все още се обсъждат.

Сега само групата “Кабал”, която поддържа Стария Световен ред, е противник на Разкриването. И, както обикновено, те използват тероризъм - срещу Русия и Франция – в опит да спрат Разкриването. Те са тайните правителствени синдикати, които доминират задкулисно Западния свят.

Шокиращо е да се открие, че те са притежавали и контролирали двете страни на всяка голяма война през 20-ти век.

Според мнозина инсайдери, истинската история може скоро да бъде разкрита на публиката по удивителен начин. Това бързо ще доведе до най-голямото масово пробуждане в цялата ни документирана история.

Синдикатите държат технологии, които включват свободна енергия, антигравитация, пътуване през портали и материализатори – както и инструменти, които могат да излекуват земята.

Ние сме били държани на тъмно относно широкото присъствие на интелигентни цивилизации във и около земята през последните няколкостотин милиона години...

Правителствата на Ирак и Иран на най-високо ниво смятат за установен факт, че Ислямска държава е посредническа армия на Запада.

Инсайдерът
Everett Stern разкри, че Ислямска държава е финансирана от банките HSBC и JP MORGAN. Благодарение на неговите смели усилия да каже истината, банката HSBC е глобена за финансиране на тероризма.

Алиансът, за който ще стане дума по-нататък, работи усилено и много успешно за да отреже всички източници за финансиране на Кабал.

Доказателства (много линкове), че мега-банки финансират тероризма, както и дълъг списък на съмнителни случаи на смърт на банкери.

Инсайдери разкриват, че големият брой съдебни дела, които се разглеждат сега срещу мега-банките, неминуемо ще доведат до техния фалит.

Доказателства, че Ислямска държава е манипулирана операция на Запада.

Тези банки са въвлечени в най-тежки масови криминални престъпления в човешката история.

На нас ни казват, че нашата свобода и стабилност е заплашена от терористи, които свалят самолети и убиват маси от невинни хора.

Сега знаем, че тези терористи се финансират директно от мега-банките.
Без банките нямаше да има терористи. Или, най-малкото, те щяха да са много по-малко ефективни в постигането на техните цели.

Ислямска държава е посредническа терористична армия на Кабал. Турция е мощен поддръжник на Кабал. Кабал има нужда от Ислямска държава, за да постигне политическите си цели.

Всяка атака срещу Ислямска държава е атака срещу Кабал. Затова Турция, която е съюзник на Кабал, атакува руски самолет, който бомбардира Ислямска държава.

Бившият премиер на Ливан Саад Харири каза, че САЩ са ръководели операции на Ислямска държава (ИД) в Ирак от негово посолство в Анкара, Турция.

Как изобщо е възможно толкова много власт да е в ръцете на толкова малко хора?

Скандалът LIBOR разкри, че тези банки само дават вид, че са в конкуренция помежду си. Те са в таен съюз и действат като едно цяло.

Този огромен корпоративен мега монопол предполага, че проблемът отива много по-дълбоко от просто банки и финанси.

Необходимо е да се изследва хипер секретната  група, която преднамерено е проектирала и изградила този монопол.

Не е случайно, че тези банки доминират 80% от целия финансов бизнес в света.

Тези тайни синдикати са изграждали това ниво на глобален контрол най-малко от 300 години. Това изглежда започва още от Римската империя, европейските кралски кръвни линии, хазарите, темплиерите, йезуитския орден и тайните общества.

Милиони хора използват термини като "Илюминати” и Нов световен ред, за да опишат тази група. Ние избрахме да ги наричаме Кабал.

Тази група е инфилтрирала и доминира масмедиите, изборите за правителства, военните, корпорациите. Наричат това “вертикална интеграция”.

От другата страна, Алиансът разработва детайлите за плащания (като един вид извинение и за облекчение), които всеки ще получи като част от лечебния процес.

Медията Russia Today разкри през последните години невероятно количество данни, които разобличават Кабал.

Много инсайдери ни съобщават, че публикуването на огромно количество разобличаваща информация бързо наближава и че Русия е от ключово значение в координирането на този процес.

Русия масивно бомбардира 448 бази на ИД след 7 ноември. 448 бази - това е болшинството от инфраструктурата на ИД. Три дни интензивни бомбардировки бяха оповестени на 9 ноември и бяха изключително опустошителни.

За три дена Русия разруши 448 най-важни бази на ИД и 500 петролни танкера.
Тези атаки доведоха ИД и хората, които я финансират и манипулират, до ръба на поражението. Ако те останат без ИД, те не могат да извършват атаки срещу Алианса където и да било по света.

Почти завършеното обезглавяване на ИД беше обявено на 9 ноември.
Атаките в Париж бяха извършени само 4 дена по-късно, на 13 ноември.

Нека да е ясно, със сигурност има истински мюсюлмани в ИД, там не са само платени бели наемници. Но ако се задълбочите, ще откриете, че на сцената в Париж е имало и бели убийци с вид на военни.

Кабал явно е искал да накаже Франция за сътрудничеството с Алианса с цел сваляне на Федералния Резерв.

Сега ИД много бързо пада, но все още е останало достатъчно за да се извърши операция "под фалшив флаг" като тази в Париж. За да се свърши добре работата, Кабал използва най-добрите си хора, които имат много години най-добра тренировка, която може да се купи с пари.

Какво ще се случи, ако Западната политическа машина започне да ни казва, че елитни бели наемници работят за ИД? Кои са тези бели групи, които работят с ИД и кой им плаща, за да убиват невинни хора? И защо?

Манипулираха ни да видим, че атаките в Париж са извършени от диви араби-джихадисти. Идеята за бели военни, извършващи убийствата в Париж, сигурно не е това, което бихме очаквали.

Но ако ИД е посредническа армия, контролирана от Запада, те спокойно могат да използват добре тренирани бели наемници, за да са сигурни, че работата ще бъде свършена добре.

ИД "просто случайно" използва американски оръжия, струващи стотици милиони долари. Judicial Watch успява да разсекрети документи на Пентагона, разкриващи че САЩ тайно подкрепя групи на Ал Кайда и ИД. В удивително смела акция журналистът на CBS Ben Swann разкри нова порция от тези документи, показващи ясно, че САЩ подкрепят ИД.

Смели и героични разобличители като Veterans Today и Infowars разкриват същото в последно време.

”Война чрез посредници” ("Proxy war") – това е начинът, по който истинските сили зад сцената манипулират политически събития за своя изгода от стотици, ако не и от хиляди години. Политическият елит винаги използва някой друг да им свърши мръсната работа.

А Турция свали руския военен самолет, който измиташе това, което беше останало от ИД. Русия публикува видео, доказващо, че техният самолет СУ-24 никога не е прекосявал границата и не е навлизал в Турция. Действието на Турция няма смисъл, освен ако не се вземе предвид, че ИД и Турция работят заедно.

Колкото и да е неприятно за много хора, Западните банки доказуемо финансират тероризма и подкрепят ИД като посредническа армия.

Слава богу, информацията, която получаваме от доверени инсайдери, сочи, че това скоро ще приключи.

 

ИД е обезглавена. Тя има само още 34 бази и те скоро също ще бъдат разрушени. Нейното снабдяване с нефт и пари е отрязано.

 

Стана ясно, че Алиансът няма да предприеме мащабни действия по Разкриването, преди да разреши проблема с ИД. Иначе атаки като тази в Париж могат да продължат. Кабал има нужда от “марионетка” като ИД, за да могат да продължат да баламосват публиката да мисли, че някой друг е отговорен за тези атаки.

Алиансът удря ИД колкото може по-силно, знаейки рисковете, защото Кабал може да организира нови атаки.


Сега болшинството от персонала на
CIA  активно работи срещу Кабал.

Войната между Алианса и Кабал е много реална. Това е борба на живот и смърт.

Кабал е в сериозна, ескалираща паника.
Ако хората масово разберат истината, с Кабал е свършено.

Кабал са смятали, че имат още няколко години със сценария, който са очаквали да се разиграе, но сега виждат, че краят наближава много бързо. И те са ужасени от това, което ще трябва да преживеят, когато това масово събитие започне. Те от години молят Алианса да им даде спокоен пристан, където могат да живеят като група. Но винаги им е било отказвано.

Инсайдери споделят, че болшинството от членове на правителства в ключови държави планират да избягат, когато започне Разкриването.

Досега твърде много хора в Алианса вече загинаха в тяхната битка за възстановяване на мира и свободата на Земята. Тази битка е изключително сериозна за тях.

Високопоставени банкови служители бяха избити, защото Кабал не може да си позволи да има друг Сноудън.

Войната е реална и за тези от първите линии тя е на живот и смърт.

Във втората част на тази статия ще изследваме вълнуващата история на Алианса, който действа да разгроми Кабал.

Всички планове на Кабал да предизвика смърт в големи мащаби, са били блокирани много успешно. Това, което им е останало, са терористични атаки срещу по-малки групи от хора.

Сигурен съм, че хората от Алианса много ги боли всеки път, когато някоя от тези атаки успее. Те работят много усилено да пресекат всеки опит от този род.

Алиансът включва болшинството от CIA и от Пентагона, както и Русия, Китай, Германия, избраното правителство на Великобритания и Франция, както и много други.

Много активна война се води за контрола на световната финансова система и за това дали ще имаме Разкриване и технологиите, които ще дойдат с него.

Целият текст на английски:
http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1191-disclosure-showdown




Гласувай:
8



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2581105
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол